Vídeos

Preview de Imagen
Jornada “Una mirada preventiva als riscos en la contractació pública”

26/11/2019 L’Oficina Antifrau de Catalunya i la Direcció General de Contractació Pública de la Generalitat han organitzat la jornada "Una mirada preventiva als riscos en la contractació pública", que ha tingut lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona (CEJFE) amb una participació d’unes 200 persones.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Exposició Corrupció! Revolta ètica

25/11/2019 “Corrupció! Revolta ètica” es una exposició divulgativa que pretén incentivar la reflexió sobre aquest fenomen i de la seva importància en la construcció d’una democràcia avançada, però també vol provocar una reflexió personal sobre els àmbits en què l’actitud personal del visitant podria modificar i millorar els sistemes corruptes a petita escala.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Curs d'estiu 2019: Gènere, poder i corrupció

03/07/2019 L'Oficina Antifrau de Catalunya ha organitzat el curs d’estiu "Gènere, poder i corrupció" a la Sala de l’Espai Francesca Bonnemaison. La jornada formativa s'ha dividit en dos blocs: el primer s'ha celebrat pel matí sota el títol “La influència del gènere en el fenomen de la corrupció”, el segon bloc impartit per la tarda ha versat sobre “Les dones i l’exercici del poder”.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Jornada La nova Directiva europea de protecció dels alertadors

29/05/2019 L’Oficina Antifrau de Catalunya, amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, ha organitzat una jornada per difondre el contingut de la Directiva europea de protecció dels alertadors. La jornada ha començat amb la intervenció del director d’Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, i ha comptat amb la ponència de l’assessora del Grup Parlamentari Els Verds/ALE, impulsor de la regulació comunitària, Pam Bartlett.

LLEGIR MÉS

Preview del video
El director d'Antifrau compareix davant del Ple del Parlament en motiu del 10è aniversari de la institució

03/04/2019 El director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, intervé davant del Ple del Parlament de Catalunya en motiu del 10è aniversari de la institució. Gimeno és el primer director d’Antifrau a tenir veu davant d’aquest òrgan de la cambra catalana.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Presentació del Baròmetre 2018 La corrupció a Catalunya: percepcions i actituds ciutadanes

11/12/2018 El director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, ha presentat en roda de premsa els resultats del baròmetre La corrupció a Catalunya: percepcions i actituds ciutadanes, coincidint amb el Dia Internacional contra la Corrupció, que se celebra el 9 de desembre.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Vídeo del 10è aniversari de la Llei 14/2008, del 5 de novembre, de l'Oficina Antifrau de Catalunya

06/11/2018 Vídeo de presentació de la nova imatge d'Antifrau en motiu del 10è aniversari de la Llei 14/2008, del 5 de novembre, de l'Oficina Antifrau de Catalunya.

LLEGIR MÉS