Vídeos

Preview de Imagen
El director d'Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, presenta la Memòria 2022 de la institució al Parlament

8 de juny de 2023. El director de l’Oficina Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, ha presentat la Memòria 2022 de la institució davant la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament de Catalunya, on es constata que aquest exercici ha estat l’any en el qual s’han assolit xifres rècord des que l’Oficina Antifrau es va posar en funcionament l’any 2009 en expedients resolts, nombre de denúncies, mesures adoptades arran d’investigacions i participants en les activitats de formació.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Webinari "Noves eines de seguiment informàtic i alertes en un entorn de dades per al control de la contractació pública local"

27 d’abril de 2023. L’Oficina Antifrau de Catalunya ha organitzat el Webinari 'Noves eines de seguiment informàtic i alertes en un entorn de dades per al control de la contractació pública local', en col·laboració amb el Departament d’Economia i Hisenda, el Consorci AOC (Administració Oberta de Catalunya) i el Consorci Localret, en el que s'han inscrit 460 participants.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Begoña Ballvé, candidata a directora adjunta d’Antifrau, compareix davant la CAI del Parlament

13 d'abril de 2023. La candidata a ocupar la Direcció adjunta de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Begoña Ballvé Jerez, ha defensat la seva idoneïtat per al càrrec en una compareixença davant la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament de Catalunya.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Congrés ‘Compliment normatiu i integritat en entitats públiques’

23 i 24 de març de 2023. L’Oficina Antifrau de Catalunya ha presentat l’Informe final del projecte sobre ‘Compliment normatiu i integritat en entitats del sector públic institucional de Catalunya’ a un Congrés celebrat a Barcelona. L’estudi exposa el resultat de la situació a Catalunya des de la perspectiva de la integritat a les entitats públiques empresarials, i ofereix 50 recomanacions adreçades a les empreses públiques del sector públic institucional de Catalunya, dividides en 14 àmbits.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Webinari “La corrupció a Catalunya: Percepcions i actituds ciutadanes”

15 de desembre de 2022. El webinari ‘La corrupció a Catalunya: Percepcions i actituds ciutadanes’, organitzat per l’Oficina Antifrau de Catalunya, forma part de la setmana monogràfica que Antifrau ha organitzat per sumar-se al Dia Internacional contra la Corrupció, que se celebra el 9 de desembre. Hi han intervingut la presidenta de l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció, Itziar González, el director del Centre d’Estudis d’Opinió, Jordi Muñoz, i la professora de Criminologia de la UAB, Daniela Gaddi.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Presentació del Baròmetre 2022 d'Antifrau "La corrupció a Catalunya: percepcions i actituds ciutadanes"

14 de desembre de 2022. El director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, ha presentat els resultats del Baròmetre ’La corrupció a Catalunya: percepcions i actituds ciutadanes’, coincidint amb el Dia Internacional contra la Corrupció, que va ser el 9 de desembre, juntament amb la cap de Relacions Institucionals d’Antifrau, Lourdes Parramon.

LLEGIR MÉS

Preview del video
Diàleg "Corrupció i Democràcia"

13 de desembre de 2022. Acte organitzat conjuntament per l'Oficina Antifrau de Catalunya i la llibreria Byron on intervenen i presenten els seus llibres l’exfiscal i autor del llibre “Corrupción y fraudes”, Carlos Jiménez Villarejo, i el jutge i autor del llibre “La pàtria en la cartera”, Joaquim Bosch. El diàleg, moderat pel director d'Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, s'emmarca en la setmana monogràfica que l'Oficina Antifrau ha organitzat per sumar-se al Dia Internacional contra la Corrupció.

LLEGIR MÉS