L’Oficina Antifrau de Catalunya inicia el projecte d’estudi sobre compliment normatiu i integritat en entitats públiques de l’àmbit d’actuació d’Antifrau conjuntament amb tres universitats

S’ha celebrat avui, a la seu d’Antifrau, la primera trobada d’aquest projecte en què participaran membres de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Castella-la Manxa i la Universitat de Vigo

Trobada inicial del projecte d'estudi sobre compliment normatiu i integritat en entitats públiques

14 de febrer de 2020. L’Oficina Antifrau de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Castella-la Manxa i la Universitat de Vigo s’han reunit aquest matí per primera vegada per iniciar un projecte d’estudi conjunt sobre compliment normatiu i integritat en entitats públiques de l’àmbit d’actuació de l’Oficina Antifrau. 

L’objectiu d’aquest estudi conjunt és promoure una cultura de compliment normatiu i d’integritat ens els ens públics. Per poder fer aquest estudi, es farà un selecció d’ens públics dels quals es realitzarà la detecció i anàlisi de riscos i vulnerabilitats mitjançant un qüestionari als responsables dels organismes públics que formin part d’aquest projecte.

Finalment, s’elaborarà un informe sobre compliment normatiu i bon govern a partir dels resultats obtinguts per poder establir estàndards de compliment normatiu i integritat en la tipologia d’ens públics que formen part de l’estudi.