30/06/2017

L’Agència Antifrau del País Valencià ja és una realitat. El nomenament de Joan Llinares com a director de l'Agència Antifrau s’ha fet efectiu amb la presa de possessió del càrrec. L'acte ha tingut lloc al saló dels Espills del Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes.

Llinares ha admès que aixecar des de zero una institució que lluita contra el frau és un gran repte, però també una oportunitat il·lusionant. El nou director de l’Agència Antifrau també ha dit que espera convertir l’entitat en un instrument eficaç de prevenció, anàlisi, investigació i lluita contra el frau i la corrupció. L’advocat valencià ha promès treballar de manera incansable per a recuperar la confiança dels ciutadans amb les seves institucions.

Llinares fins ara ocupava el càrrec de director de l’Oficina de Transparència i Bones Pràctiques de l’Ajuntament de Barcelona. El director adjunt de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Joan Xirau, ha assistit a l’acte de presa de possessió del director de l’Agència Antifrau del País Valencià, la segona institució d’aquestes característiques a l’estat espanyol desprès de l’OAC.

twitter home linkedin home youtube home