Jornada sobre conflictes d'interès al Parlament

24 de febrer de 2017. S'han celebrat les jornades sobre conflictes d'interès organitzades per l'Oficina Antifrau de Catalunya, en col·laboració amb el Parlament de Catalunya, el divendres 24 de febrer de 2017 al Parlament de Catalunya. Aquesta jornada s’adreçava especialment a electes, reguladors del sector públic de Catalunya, col·lectius professionals del control extern i intern i altres directius del sector públic. Han acudit un total de 170 assistents.

Programa

Enllaç amb els vídeos de la jornada

Relat de la jornada sobre conflictes d'interès al Parlament de Catalunya

Material complementari de la intervenció de Roger Folguera

La gestió dels conflictes d'interès en el sector públic de Catalunya. Resum executiu

Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, i Miguel Ángel Gimeno, director de l'Oficina Antifrau
Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, i Miguel Ángel Gimeno, director de l'Oficina Antifrau, inauguren les jornades sobre els conflictes d'interès.

 

Jean-Luis Nadal, President de l’Haute Autorité pour la transparence de la vie publique, (a la dreta), el director de Prevenció de l'Oficina Antifrau, Òscar Roca, (esquerra), Lara Baena (al centre)
Jean-Luis Nadal, President de l’Haute Autorité pour la transparence de la vie publique, (a la dreta) va explicar el funcionament i la casuística del seu organisme a França i a nivell internacional. El director de Prevenció de l'Oficina Antifrau, Òscar Roca, (esquerra) va presentar l'informe sobre conflictes d'interès elaborat per Antifrau i les eines preventives per detectar-los, combatre'ls, o gestionar-los. Lara Baena (al centre) va ser la conductora i moderadora de les jornades.

 

Taula rodona
La taula rodona estava formada per (d'esquerra a dreta): Roger Folguera, cap d’Àrea de Generalitat i Parlament de la Direcció d’Investigacions de l’Oficina Antifrau de Catalunya i coautor de l’informe sobre la gestió dels conflictes d’interès en el sector públic de Catalunya; Xavier Muro, secretari general del Parlament de Catalunya; Lara Baena, moderadora i coautora de l’informe sobre la gestió dels conflictes d’interès en el sector públic de Catalunya; Flor María López, directora de l'Oficina de Conflictos de Intereses, del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública; Joaquín Meseguer, subdirector general de Transparència a l’Ajuntament de Madrid.

 

Sala Auditori del Parlament de Catalunya
Les jornades van tenir lloc a la sala Auditori del Parlament de Catalunya.