S’inaugura el nou màster per a la prevenció i lluita contra la corrupció de la UB

20161107 inauguracio master ub miguel angel gimeno

El director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, va participar el dijous 3/11/2016 en la inauguració del Màster de la Universitat de Barcelona (UB) sobre Prevenció, Control i Reacció davant la Corrupció. Public Compliance, Bon Govern i Bona Administració en el què col·labora Antifrau.

El màster està dirigit pels doctors Joan J. Queralt i Juli Ponce, que van participar en la presentació d’aquest amb el rector de la UB, Jordi Alberch; el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Raül Romeva; el degà de la Facultat de Dret, Xavier Pons; el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor; a més del director de l’Oficina Antifrau.

El màster es dirigeix amb caràcter general a titulats en Ciències Socials —i en concret, de l’Administració i la gestió pública—, Dret, Economia, Ciències Empresarials i Ciències Polítiques i de l’Administració. No obstant això, també pot ser atractiu, en general, per als graduats d’altres titulacions com ara Periodisme, Sociologia o Relacions Laborals, entre d’altres.

A més de ser d’interès per a funcionaris, també s’adreça a membres d’empreses públiques i privades, col·legis professionals, ONG, sindicats, partits polítics, associacions i fundacions que reben fons o ajuts públics, o que contracten amb administracions públiques, àmbits en què comptar amb professionals ben formats en transparència i bon govern és crucial per complir les lleis i garantir la bona administració.

Més informació