Vidèos

Preview de Imagen
Webinar “Directiva UE 2019/1937 de protecció de les persones alertadores: avenços en la transposició i visió comparada”

28 d’octubre de 2020. La presentació i moderació del seminari ha anat a càrrec del director de Prevenció de l’Oficina Antifrau, Òscar Roca. La ponència ha estat a càrrec de la presidenta de Transparència Internacional Espanya, Silvina Bacigalupo, de la cap de l’Àrea de Legislació i Assumptes Jurídics d’Antifrau, Rosa M. Pérez, i de la tècnica jurista de l’Oficina, Marisa Miralles.

LIÉGER MÈS

Preview del video
El director adjunt d'Antifrau, Joan Xirau, intervé a la 18a Setmana Europea de les Regions i les Ciutats

13 d’octubre de 2020. El director adjunt de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Joan Xirau, ha participat al taller en línia “Estratègies antifrau i les regions” que ha organitzat l’OLAF en el marc de la 18a Setmana Europea de les Regions i les Ciutats de la Comissió Europea. Xirau ha explicat l’aportació d’Antifrau en la creació d’una política d’integritat per lluitar contra la corrupció a Catalunya, i de les recomanacions concretes per a la contractació pública d’emergència durant la pandèmia de la COVID-19.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Webinar "Presentació d'una eina per a la gestió de riscos"

07/10/2020 L'Oficina Antifrau de Catalunya ha organitzat aquesta matí la sessió en línia "Presentació d’una eina per a la gestió de riscos". La presentació del seminari ha anat a càrrec del director adjunt de l’Oficina Antifrau, Joan Xirau, i la ponència ha estat a càrrec de les tècniques de la direcció de Prevenció d’Antifrau, Anabel Calvo i Lara Baena. El cap de Formació d’Antifrau, Jordi Tres, ha estat l'encarregat de moderar l'acte.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Webinar "Què és més efectiu per lluitar contra la corrupció?"

06/07/2020 L'Oficina Antifrau de Catalunya ha organitzat aquesta tarda la sessió en línia “Què és el més efectiu per lluitar contra la corrupció?”. La presentació del seminari ha anat a càrrec del director adjunt de l’Oficina Antifrau, Joan Xirau, i la ponència ha estat a càrrec del professor de Ciència Política de la UB, Marc Guinjoan, i de la co-directora de la Fundació Ciutadana CIVIO, Eva Belmonte. La cap de Relacions Institucionals d’Antifrau, Lourdes Parramon, ha moderat l'acte.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Webinar "Alertes de salut pública"

15/06/2020 L'Oficina Antifrau de Catalunya ha organitzat la sessió en línia “Alertes de salut pública”. La presentació del seminari ha anat a càrrec del director de l’Oficina Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, i la ponència ha estat a càrrec de la cap de Relacions Institucionals, Participació i Visibilitat, Lourdes Parramon. El director de Prevenció d’Antifrau, Òscar Roca, ha estat l'encarregat de moderar l'acte.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Jornada “Una mirada preventiva als riscos en la contractació pública”

26/11/2019 L’Oficina Antifrau de Catalunya i la Direcció General de Contractació Pública de la Generalitat han organitzat la jornada "Una mirada preventiva als riscos en la contractació pública", que ha tingut lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona (CEJFE) amb una participació d’unes 200 persones.

LIÉGER MÈS

Preview del video
Exposició Corrupció! Revolta ètica

25/11/2019 “Corrupció! Revolta ètica” es una exposició divulgativa que pretén incentivar la reflexió sobre aquest fenomen i de la seva importància en la construcció d’una democràcia avançada, però també vol provocar una reflexió personal sobre els àmbits en què l’actitud personal del visitant podria modificar i millorar els sistemes corruptes a petita escala.

LIÉGER MÈS